L’IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer) comunica :

L’IFCT informa tots els estudiants que aquest dilluns 12 de maig comencen els exàmens del segon semestre 2013-2014 (primera sessió) de la Llicenciatura d’Estudis Catalans. Escrits i orals, tenen lloc tota la setmana i s’acaben dimarts 20 de maig. Els estudiants poden trobar el detall de les proves a l’entorn numèric de treball del web de la Universitat. Per qualsevol precisió, poden contactar el secretariat pedagògic dels Estudis Catalans al 04 68 66 22 10.

Per altre band, la segona sessió d’exàmens (1er i 2n semestre) és prevista per als estudiants presencials (« assidus ») i a distància (« no assidus ») del dimecres 11 al dimecres 18 de juny inclòs.

Amb les proves, els Estudis Catalans entren en la recta final de l’any universitari. És el moment per als estudiants (i liceans) de pensar a llur orientació i a la preparació de llur inscripció o reinscripció. Enaquesta ocasió, l’IFCT recorda que els estudis superiors de català de la Universitat de Perpinyà representen un avantatge per trobar treball a l’Euroregió i que la Llicenciatura d’Estudis Catalans rénovada a partir de la reentrada 2014-2015 condueix a les professions de l’ensenyament (primari i secundari), de la traducció, del periodisme i de les qüestions transfrontereres i del patrimoni. Inscripcions i reinscripcions al web de l’UPVD (www.univ-perp.fr). Informacions i contactes : ifct@univ-perp.fraplec@aplec.cat04 68 66 22 10 – 04 68 66 22 11.

Leave a Comment