1.- La Universitat Catalana d’Estiu

L’UCE desenvolupa les seves activitats cada any al liceu Renouvier de Prada (66500) durant la segona quinzena d’agost. Reuneix el últims anys uns 1500 participants del conjunt dels Països Catalans i de diversos països europeus. Ofereix cada dia cursos i seminaris, conferències generals, tallers, debats i taules rodones, espectacles i una programació de cinema en català.

Els cursos i els seminaris tenen lloc de 9 a 12 del migdia, seguits de 12 a 1 del migdia amb els actes comuns públics (conferències i homenatges) ; els tallers són programats de 3 a 5 de la tarda, seguits de 5 a 7 per actes comuns en forma de debats i taules rodones; cada vespre i per a tots hi ha concerts i espectacles a la plaça de Prada o a Sant Miquel de Cuixà ; cada nit a partir de les 11 hi ha una programació de cinema català a la sala del Lido ; en paral.lel, dins una quinzena de pobles del Conflent s’organitzen activitats : exposicions, conferències i animacions.

2.- Vall Roc

L’UCE assegura la rehabilitació de l’edifici residencial de Vall Roc i la construcció de dos edificis col·laterals de residència, situats a Prada, amb la finalitat de rebre durant l’any grups d’estudiants universitaris i d’alumnes d’ensenyament secundari de banda i banda de la frontera per sojorns d’estudi i de treball sobre temes comuns: aquest Centre Transfronterer d’estudis “Pau Casals” amb residència ha beneficiat de finançaments de la Unió Europea i del conjunt de les col·lectivitats territorials de l’Euroregió.

Per més informació

Inscripcions, informació i programa de l’any: www.uce.cat

 

Adreces i contactes
Associació Universitat Catalana d’Estiu
Casa dels Països Catalans
Camí de la Passió Vella
66860 Perpinyà

Fundació Universitat Catalana d’Estiu
Gran Via de les Corts Catalanes, 600 (3r, 2a)
08007 Barcelona
Tel. 933 172 411 / 933 172 458
Fax 933 172 510
correu@uce.cat